Over Loromeij - Goor BV

Loromeij - Goor BV is al meer dan 30 jaar marktleider in stalen afvoersystemen voor hemelwater en riolering. Dit heeft alles te maken met de onverwoestbare kwaliteit van de Loro materialen, maar zeker ook met de kwaliteit van de dienstverlening.

Jaarlijks moeten de Nederlandse huizen en gebouwen enorme hoeveelheden water afvoeren. De producten van Loromeij in Goor spelen daarbij een belangrijke rol. Loromeij levert onder de naam Loro complete hemelwater- en vuilwater-afvoer systemen voor woning en utiliteitsbouw. Ook worden Loro afvoermaterialen op grote schaal toegepast in de scheepsbouw en met succes voor industriële en centrale stofafzuigsystemen.

De Loro afvoersystemen kunnen in drie verschillende materiaalsoorten worden geleverd:

  • Loro-X
    een volledig thermisch verzinkt stalen uitvoering, die aan de binnenkant is voorzien van een extra beschermende coating.
  • Loro-XC
    een roestvrijstalen variant.
  • Loro-N
    een volledig in koper uitgevoerd systeem.

Kenmerkend voor alle Loro-produkten is de onverwoestbare kwaliteit.

De onverwoestbare kwaliteit leidt tot lage onderhoudskosten en een lange levensduur. Een speciaal ontwikkeld programma thermisch verzinkt stalen HWA-ondereinden, dakafvoerenen ontluchtingskappen heeft zich inmiddels bewezen op brand- en vandalismegevoelige plaatsen. Denk hierbij aan dakafvoeren voor platte daken van openbare gebouwen, scholen en sporthallen en HWA-ondereinden bij winkelcentra en woongalerijen.

Brandwerend volgens brandklasse A1.

De Loro-X buizen zijn als niet brandbaar gedefinieerd volgens brandklasse A1, DIN 4102 deel II en DIN 1986 deel IV. Deze eigenschap is van groot belang bij de toepassingen van leidingen bij wand- en vloerdoorvoeringen. Loro-X buizen worden daarom veel toegepast in onder meer parkeergarages, installatieschachten in hoogbouw en kelders van gebouwen.

Producten

Referenties

Over Loromeij - Goor BV

Volg ons

TOP